Hemma idag också

Känner mig allmänt matt, har troligtvis något virus som satt sig lite överallt. Har både munsår, vagel i ögat och ont i magen, illamående. Är väl lite bättre men inte helt bra tyvärr.
 
Idag har jag mått dåligt psykiskt (för första gången på mycket länge) , känner mig misslyckad som stannar hemma, väl hemma blir jag frustrerad och mår dåligt över att det är så mycket att göra. Det är så mycket att jag inte vet var jag skall börja. Idag tog jag helt sonika och lade in en annons på offerta för att få offert från olika hantverkare för att se vad det skulle kosta att leja bort skiten. Spyr på det snart!
 
På torsdag kommer första! Det var ett stort företag som jobbar både med invändig och utvändig renovering. Jag har absolut ingen som helst aning om vad det kan kosta men det blir antagligen inte billigt så lån kommer bli ett nödvändigt ont. Det är ett sådant läge nu att det definitivt kan vara värt det. Hade man haft ett tiotal vänner som gjorde ett ryck i en vecka hade det inte varit några problem men nu står vi här själva med sju ungar och två heltidsjobb. Cest La Vie!