Första offerten har kommit in

 
Jag har tröttnat på att vi alltid prioriterar bort att fixa med huset så jag lade ut en förfrågan för ett tag sedan och fick en hel del svar. Två företag har varit här och kollat och skall räkna på kostnader för att fixa huset både invändigt och utvändigt åt oss. Totalrenovering av tvättstuga, badrum. Invändigt flera rum och småpyssel som lister och annat, utvändigt grund och fasad samt igenbygge av fönster och byte av dörr. Första offerten är totalt på 352.000 kr. Har skickat en förfrågan ang. lån till ett företag som letar långivare åt oss.
 
Tror att nästa offert kommer vara på någon liknande summa. Spännande det här!
 
Bilden föreställer en sandsamlande Milla från igår
 
 
 
 
 
 
#1 - Veiken

Jag tror att ni gör helt rätt som lämnar bort jobbet! En seriös firma gör ett bra jobb, förhoppningsvis och ni kan luta er mot det! Lycka till!

#2 - Helena

Sv: så bra :)

#3 - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Skönt att få det riktigt gjort. :)

#4 - Freja

Så skönt att ta in någon som gör allt åt en! Önskar jag kunde anlita någon att göra allt småfix. Som några gardinstänger, hyllor som ska upp, lister, en dörrkarm som ska fixas... Min man ser det inte och jag orkar inte... Mitt tips är att ringa referenter, vi har haft så många kassa hantverkare hos oss att jag alltid ringer minst två referenter och kollar upp hur de skött sig hos dem!

#5 - Jonnié Jonsson

joda hon kom på tredje plats :)

#6 - Herr Nilssons Fru

Ja ibland får man anlita andra för att få saker gjorda, man hinner ju inte allt man varken behöver eller vill när allt är på topp i livet med barn o allt annat. Då är de gott de finna andra som kan göra jobbet. För den pengen blir de e rejält lyft där hemma kan jag tro :)
Kramiz

#7 - Julia Müller-Sandvik

sv: Precis :)
Hoppas det blir bra med renoveringen, att ni får hjälp med det ni behöver :)

#8 - Sandra Lundin

Hoppas ni kan få till de där renoveringarna som ni hoppas på. Låter härligt att få allt som man vill ha det!

#9 - åsa

Det kostar, men tänk så bra när allt är fixat, det är värt en slänt...

#10 - åsa

inte slänt utan slant ;-) har tydligen vissa problem med prickar.

#11 - Vivi

Oj jösses, men ska man göra mycket kostar det och om man gör allt på en gång sparar man nog faktiskt ändå pengar i slutändan, spännande !!
Nackdelen att bo utanför stan som jag är att husen inte höjs så mycket i värde när man renoverar = man får inte lån , så vi letar nog hellre nytt hus när jag fått jobb :)

#12 - Life of Johanna

Ja ibland måste man göra så för att få saker gjort i hemmet :)

#13 - MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

#14 - Anonym

Har också funderingar. Var och tittade på "hus" i helgen, 350 kvm, 9 kakelugnar bla. 9000 kvm tomt . Grymt kan jag säga kramar // äwa

Svar: Åh det låter som en dröm Äwa!!
Not just another mother!