En dag till

Milla är sjuk, feber och snuva. Pappan var hemma med henne idag. Jag var först på BUP-möte, därefter jobbet. Uppmärksammade receptionspersonalen på BUP att jag INTE tyckte det var OK att få ta del av sekretessbelagd info, eller snarare deras uppfattning om klienter de stod och väntade på i väntrummet (samtalspersonal alltså) . Blev väldigt illa berörd och tyckte att det var oprofessionellt. Fick gehör från receptionspersonalen som skulle ta upp det på kontrollmöte. Det var första gången jag upplevde obehag i en sådan situation.
 
Hur som helst, mitt möte gick bra och efter det hade jag en arbetsdag som gick snabbt. Kändes som jag bara var där och vände i princip. Kom hem, maken hade lagat mat, stor dotter satt och spelade nya WoW expansionen som kom på posten idag. På posten kom även ETC Göteborg och i detta numret hade jag med min debattartikel.
 
 
 
 
#1 - Life of Johanna

Vad tråkigt att Milla är sjuk :( Hoppas hon kryar på sig snabbt!

Ja det är mycket hormoner i omlopp och sen det här med inse vad man kan och inte kan, den biten är svår och hantera tycker jag,.

#2 - Julia Müller-Sandvik

vad coolt att du fick artikeln publicerad där, det är viktigt att sprida information så man kan få ökad förståelse :)

#3 - Freja

Wow, vilken gedigen debattartikel du fått med!

#4 - ♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Hoppas hon snart mår bättre!

#5 - Helena

tråkigt att Milla är sjuk! hoppas att hon frisknar till snart :)

#6 - åsa

Krya på kram till Milla.

Grattis till Din debattartikel, Du skriver bra och lättförståeligt, jag hoppas Ni får gehör å att vissa fördomar i alla fall kan försvinna ju mer info folket får. Det man inte känner till är skrämmande.

#7 - åsa

Boken Jag vill inte dö jag vill bara inte leva är bra.

#8 - Herr Nilssons Fru

Kul du fått med en debattartikel. Man vet ofta lite om saker man inte själv varit i kontakt med. Men att folk har fördomar om sjukdomar de inte vet så mycket om är lite konstigt. Du har lärt mig en hel del genom att jag följt din blogg :)
Krya på lilla Milla
Kramiz