T A C K !

 
Jag vet egentligen inte hur jag skall börja det här. Jag har på senare år börjat ta in det faktum att jag faktiskt är där jag är idag. Det kan vara svårt att förstå för någon som inte har levt det liv jag har levt men det känns mig övermäktigt att gå in och förklara.
 
Jag har en stund på dagen där jag samlar mina tankar och oftast därmed energi. Jag går upp innan alla andra har vaknat. Ibland städar jag och ibland gör jag som nu, sätter mig ner och tänker efter.
 
Jag vill närma mig det nya året med tacksamhet! Det är troligtvis tjugo år för sent men jag vill ändå göra det.
 
TACK du som för drygt tjugo år sedan hittade mig, den där medvetslösa "pundartjejen" på gatan och ringde ambulans. TACK för att DU såg till att JAG överlevde! Jag är ganska övertygad om att vi är några stycken som är dig oändligt tacksam idag. Hade det inte varit för just DIG hade jag inte levt. I owe you one!
 
 
 
 
 
#1 - Jejje

💖 Absolut tacksam, underbart när folk ger av sig själva.....som att hjälpa till 💖❤

Svar: <3
Inte bara mamma!

#2 - Cordelia

Tacksamhet föder ödmjukhet som ger perspektiv utöver egot, ger ringar på vattnet. Och du ger tillbaka på många sätt. Inte nödvändigtvis just till människan som hittade dig utan till samhället i övrigt.
Kram på dig!

#3 - Nina

Jag har varit hjälparen - åt min pappa. Ringt ambulansen när jag hittat honom. Men han drev det så långt att han blev sjuk och dog så småningom.. Men som hjälpare är man också ödmjuk mot livet och hoppas att den drabbade ska klara sig.

Du lyckades Madde..med bravur! Villa,man och en massa underbara barn! <3

#4 - Jonnié Jonsson

ja exakt o pengar kan man ju aldrig få för mycket av :)

#5 - åsa i åsele

Jag är glad att Du fick hjälp i rätt ögonblick å att Du bestämde Dig för att ändra Ditt liv för Dina barns skull... <3

#6 - Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Tur du klarade dig och att det fanns människor som brydde sig.
Kramar .
Mvh Camilla

#7 - Veiken

Ett fantastiskt fint inlägg! Vi har alla något att vara tacksamma för. Synd att vi inte alltid ser det!
Stor kram till dig och din okända (?) räddare!

#8 - Herr Nilssons Fru

Stort och starkt att komma åter efter mindre roliga år, tänk vad skönt det är att läsa. Att allt blev så bra, att ditt liv blev så härligt. Du är stor o den som räddade dig är stor, många går säkert bara förbi.
Kramiz

#9 - Rund är också en form!

Underbara ord. Och fantastiska människa! ❤
Kram M

#10 - vivi

Åh jag läste detta innan, men hann inte kommentera det då :) Så otroligt fint inlägg och jag är säker på att hen som räddade dig då hade sagt tack i sin tur. Tack för att du tog vara på ditt liv och idag är en så engagerad mamma och engagerad person som förbättrar världen för så många ! <3 Kram och god fortsättning !