Recension av The Reef

Jag tyckte det överlag var ett mysigt litet ställe men med tanke på att man reser tre timmar med båt, köar för att komma in och sedan trängs med väldigt många andra människor så tycker jag INTE det var värt det.  Jag har då bortsett att jag själv tyckte det var småjobbigt att vara där ensam med tre barn under 11 år.
 
Det var för litet för att vara värt den långa resan.
 
Personalen var supertrevlig, maten var god men vi fick vänta i över en timma på lite pommes och nuggets, en pölse och en macka. Det som var avgörande för att jag troligtvis inte kommer åka dit igen var dock att golvet i duschrummet var jätteskitigt. Första intrycket gav en känsla av att det var skitigt överallt. Vi var där i fyra timmar ungefär, båten hem skulle inte gå förrän 20.15.
 
Uppdaterat: Många på min FB som varit på The Reef har helt andra erfarenheter så jag har troligtvis haft otur och varit där "fel" dag.
 
Snön utanför uppskattades mest
 
 
 
 
 
#1 - åsa i åsele

Upplever man att det är skitigt, speciellt på toa å där man äter känns det så ofräscht å allt ger sämre betyg.
Att behöva vänta på maten när det är till barn är oxå jobbigt.

#2 - Rund är också en form!

Vi har inte varit där. Men det där lät ju inget vidare... Äventyrsbadet i Vänersborg, nästa istället kanske. Hihi! :-)

Kram M

#3 - Jessica Högberg

Tråkig upplevelse!! Allt kan tyvärr inte vara bra... Hoppás julen varit toppen=)

#4 - Veiken

Tack då vet jag! Vi var där när de inte var skollov och det var inte många där då, vilket innebar korta köer eller inga köer alls. Synd att ni fick denna negativa upplevelse!

#5 - Freja

Även om en ska vara där i fyra timmar är det inte kul att ägna en hel timme åt att vänta på mat... Och skitigt är aldrig kul!