I morgon Stockholm

Börjar min resa strax efter 05.15 med buss till stan. Klockan 06.00 går tåget och vi kommer vara framme strax före klockan 09.00. Vid 10.00 börjar mötet i Farsta och det skall hålla på till senast 15.00.

Jag kommer åka därifrån klockan 14.00 för jag skall träffa en journalist innan jag åker vidare till Linköping. Det skall bli spännande :) Jag får återkomma om det mötet.

Vid 17-tiden går tåget till Linköping för att vara framme vid 19-tiden. Jag kommer inte hinna blogga något förrän Milla somnat imorgon kväll med andra ord.

I Linköping blir det fullspäckat program i Attentions riksförbunds regi. Alla lokalföreningar (ca 50 stycken) kommer vara representerade. Det skall bli fantastiskt roligt att träffa många som jag inte träffat på ett år.

Jag kommer förmodligen sitta vid datorn på kvällarna när milla somnat eftersom det inte finns så mycket annat att göra när man reser med bebis :-)

Kika in på hemsidan, man lär sig massor!

1 feztis:

skriven

Hehe ja det blir så vissa dagar ;)

2 M*:

skriven

- Have fun! Kram fina du!

3 susanne:

skriven

Välkommen till Linköping hoppas du hinner undersöka min underbara stad. Kram

4 Marie-Louise:

skriven

Vad synd att vi inte kan hinna ses när du är i Farsta. Hoppas mötet där blir bra. Vi har ju fått börja på PUB där nu, äntligen :) och det känns bra. Kram vännen

5 Ansibecki:

skriven

Verkar som du kommer att ha fullt upp. Så det kanske inte gör något att sitta ensam vid dator på kvällarna ;) Hoppas ni får en trevlig resa i vilket fall :)

Vilken söt bild på Milla i tofs i ett tidigare inlägg :)

6 soffie:

skriven

oj vilken dag hoppas den blir jättebra och tågen håller tiden,kram

7 linda - en vimsig mamma:

skriven

oki, ja då håller jag tummarna att dom hjälper denna gång också...vilken hemsk oro som förälder man måste ha när en barn har sånna tankar =/ kram

8 Josefin -Happy Days-:

skriven

Vad mycket spännande du verkar ha framför dig!

9 Janeth:

skriven

Önskar er en toppen resa och att Milla gillar läge ;)

10 Nett:

skriven

Vad mycket roligt du är ute på, skall bli kul att få höra om resan sedan :)

11 tess:

skriven

Hoppas du får en bra dag....Ja den är helt underbar å nu sitter ja här med min nya träjja å är så nöjd...

12 Emelie Bäck, Cancerfonden:

skriven

Hej!

Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

13 messan:

skriven

Spännande låter det och vad är det du ska göra på östgötaslätten i Linköping? Jag själv ska kratta och busa runt i trädgården kanske plantera lite mer.Hoppas du får finfina dagar fina du<3

kramar

14 Nikki Rae:

skriven

vad händer imorgon:)?

Kommentera här: