Trots höstrusk med mycket grått så hittas en o annan färgklick ännu!Jag tog en promenad tidigare idag för att gå av lite rastlöshet. Det har varit igengrått i stort sett hela dagen men en och annan färgklick bjöd naturen på trots avsaknad av sol.

Hade kameran med mig eftersom det blir lite roligare att minnas med hjälp av bilder. Tänk så mycket intryck man får som man glömmer precis lika snabbt. Kameran är ett perfekt redskap för att påminna sig om allt vackert man faktiskt ser i vardagen. Jag brukade tycka att det behövs en person med på bilden för att den skall bli intressant men jag har tänkt om. Det kan bli lika sevärt även utan.

Det går att hitta färger i det gråa :-)

Avslutar ändå med en bild på den mest färgglada av dem alla, lillan när hon sjunger ABBA sånger på morgonen. Ljuv musik för ett mammaöra!
Hoppas ni haft en fin dag! Imorgon är en ny och då är jag och alla barnen lediga. Höstlovet börjar och dagis samt fritids stänger för planering på måndagen! Skulle egentligen föreläst imorgon men har tvingats avboka eftersom min käke värker något sanslöst så fort jag öppnar munnen. Går inte prata så bra då tyvärr.

Ha en fortsatt fin söndag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,